ITEQ Academy

De jeugd en de techniek heeft de toekomst! ITEQ wil graag bijdragen aan die toekomst door leerlingen op te leiden en al vroeg in hun opleiding te enthousiasmeren voor de techniek.

Door meer samen te werken met middelbare scholen en het voorgezet onderwijs helpt de ITEQ Academy scholen om lesstof te ontwikkelen die perfect aansluit op het bedrijfsleven. Zo ontwikkelt de ITEQ Academy, in samenwerking met leraren, projecten waarin leerlingen praktijkgerichte opdrachten kunnen doen in een mooie en inspirerende werkomgeving, met de nieuwste machines en software.

De wereld veranderd en de vraag naar technici neemt de komende jaren alleen maar toe. Tegenwoordig is er veel computergestuurd en geautomatiseerd. Om deze processen optimaal te kunnen benutten zijn veel enthousiaste technische mensen nodig die zich graag willen blijven ontwikkelen, net zoals de techniek zich contant blijft ontwikkelen.

Leerlingen en collega’s kunnen samen met de ITEQ Academy hun sterke kanten ontdekken en leerdoelen bepalen. De ITEQ Academy helpt jou om jezelf te ontwikkelen voor de lange termijn.

Dus wil jij leren/werken met de meest innovatieve productietechnologieën, in een moderne inspirerende werkomgeving; Kies voor techniek, kies voor de ITEQ Academy en blijf je ontwikkelen!

Bedrijfsbezoeken

Bekijk item

Stages

Bekijk item

Opleidingsprogramma's

Bekijk item

Open dagen

Bekijk item