Bedrijfsbezoeken

Delen

Tijdens een bedrijfsbezoek aan ITEQ laten wij jou kennis maken met de wereld van hightech plaatbewerking. Je krijgt een beter beeld en gevoel hoe een modern én technisch bedrijf hele toffe producten maakt. Denk aan de productie van oplaadpalen voor elektrische auto’s, onderdelen voor melkrobots of plaatwerk voor draai- en freesbanken.

Altijd al eens in de keuken willen kijken bij een modern productiebedrijf in de metaal?

Als start beginnen we met een korte introductie ter kennismaking. Hierna volgt een uitgebreide rondleiding langs alle verschillende productieafdelingen in onze fabriek, je kunt met eigen ogen van dichtbij zien hoe dit in zijn werk gaat. Na de rondleiding is het de beurt aan jou om wat moois te maken. We zijn namelijk erg benieuwd naar jouw skills om een metalen Formule 1 auto in elkaar te zetten. En uiteraard mag je deze ook nog eens mee naar huis nemen!

Wil jij ook langskomen met een groep voor een introductie in de wereld van hightech plaatwerkbewerking? Neem dan snel contact met ons op via ons contactformulier of stuur een e-mail naar Martijn Krimp (m.krimp@iteq.nl).

Terug naar overzicht