DIN-EN 15085

Delen
DIN-EN 15085

De DIN-EN 15085 is een lasnorm voor de railindustrie. ITEQ Industries is één van de weinige bedrijven die aan de DIN-EN 15085 norm voldoet. Hierin is de hoogste gradatie behaald, namelijk CL1, waarmee wij ook gecertificeerd zijn voor het lassen aan dragende delen. Dankzij een uitstekende opleiding van onze lassers en de uitgebreide kennis die zij hebben, hebben wij voldaan aan de DIN-EN 15085 norm.

***Update 09-06-2020***
Bovengenoemde DIN-EN 15085 lasnorm dient bij ITEQ van een her-certificering te worden voorzien op klantvraag.

Gecertificeerd laswerk

Al onze lassers zijn gecertificeerd en werken met moderne lasapparatuur en robots. We leveren hoogwaardig laswerk in zowel Tig als Mig. Hierbij worden staal, RVS en aluminium strikt gescheiden gehouden.

Wilt u graag dat er punt- en stiftlassen ingezet of ingeperst worden? Of juist blindklinkmoeren en popnagelen? Alles is mogelijk bij ITEQ Industries. In Europa is er slechts een selecte groep bedrijven die het DIN-EN 15085 certificaat mogen voeren en binnen Nederland is dit slechts een handvol bedrijven. Hier is ITEQ Industries er 1 van.

Aanvullende informatie

Bent u op zoek naar een bedrijf dat zeer hoogwaardige producten voor u kan realiseren? Of wilt u graag meer informatie ontvangen over de DIN-EN 15085 norm? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord en bespreken samen met u de mogelijkheden met betrekking tot uw situatie.

Terug naar overzicht