De maatregelen van ITEQ tegen het coronavirus

Geplaatst op 16 maart 2020
Delen
De maatregelen van ITEQ tegen het coronavirus

Om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan heeft ITEQ in de afgelopen weken reeds verscheidene (interne) maatregelen getroffen. Na recente berichtgeving, volgen wij vanzelfsprekend de informatie en aangescherpte maatregelen van het RIVM en de Nederlandse overheid*. Weliswaar met de gezondheid van onze medewerkers voorop, zal er gehoor gegeven worden aan Mark Rutte om Nederland door te laten draaien en daarmee onze klanten te blijven voorzien in haar behoefte.

Productie blijft gewoon operationeel

De gezondheid van onze medewerkers staat voorop door hen optimaal te instrueren, faciliteren en beschermen. Dagelijks worden medewerkers op koorts en overige klachten gecontroleerd. De juiste voorzorgsmaatregelen worden hierin getroffen om er vervolgens voor te zorgen dat onze productie hier niet of nauwelijks hinder van ondervind en wij onze afspraken van leveringen aan onze klanten na kunnen blijven komen.

Géén extern bezoek

Om het risico op besmetting te beperken is er door ITEQ besloten om per 16 maart geen extern bezoek te ontvangen. Ook zal het laden en lossen van transporten door medewerkers van ITEQ uitgevoerd gaan worden, zodat contact met de transporteur niet plaats zal vinden. Indien medewerkers hun werkzaamheden vanuit huis kunnen verrichten zal dit het geval zijn.

In de onzekere tijden van dit moment wordt er een beroep gedaan op nóg meer onderlinge begrip, communicatie én samenwerking, zowel intern als extern.

*De gestelde richtlijnen worden dag tot dag gevolgd en waar nodig bijgesteld.

Gerelateerd nieuws

Power to the production

Geplaatst op 22 september 2021

Vanuit het thema '(Na) De pandemie: Hoe staat de Nederlandse industrie er nu voor?' Bron: Link Magazine, September 2021 Corona brengt bij ITEQ efficiencyslag in stroomversnelling De (...)

Lees verder

Vakantie maakt toch iedereen gelukkig?

Geplaatst op 25 mei 2021

Na een hectisch en onvoorspelbaar 2020 blijft ook 2021 weer vol verrassingen zitten. Desondanks kunnen we binnen ITEQ van een succesvol eerste halfjaar spreken. De KPI's laten zien dat #teamITEQ (...)

Lees verder

FIPG Seal - Wat zijn de voordelen?

Geplaatst op 25 mei 2021

Form-In-Place Gaskets (FIPG) worden al enkele decennia in de auto-industrie gebruikt. Veel toepassingen zijn in het aandrijflijnsysteem - motor en aandrijflijn. Dit omvat motorblok naar (...)

Lees verder

Automatisch calculeren en offreren in de cloud

Geplaatst op 07 januari 2021

Bron: Metaal Magazine ITEQ is een van de eerste plaatbewerkingsbedrijven die in Rhodium24 van Metal Heaven stapte. Al in een vroeg stadium is ITEQ betrokken en mede door deze goede samenwerking (...)

Lees verder

Nieuwe productietechniek bij ITEQ!

Geplaatst op 10 december 2020

Volautomatisch afdichtingen aanbrengen met de Gasketing Machine (FIPFG) Ter uitbreiding van de activiteiten heeft ITEQ geïnvesteerd in een nieuwe productietechniek, namelijk het volautomatisch (...)

Lees verder

Technische hoogstandjes bij ITEQ

Geplaatst op 02 december 2020

Bron: Vakblad Lastechniek In een eerder artikel, geplubiceerd in Link Magazine, hebben wij gesproken over de samenwerking tussen Erasmus MC en ITEQ in de strijd tegen het coronavirus. Daarop (...)

Lees verder