De maatregelen van ITEQ tegen het coronavirus

Geplaatst op 16 maart 2020
Delen
De maatregelen van ITEQ tegen het coronavirus

Om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan heeft ITEQ in de afgelopen weken reeds verscheidene (interne) maatregelen getroffen. Na recente berichtgeving, volgen wij vanzelfsprekend de informatie en aangescherpte maatregelen van het RIVM en de Nederlandse overheid*. Weliswaar met de gezondheid van onze medewerkers voorop, zal er gehoor gegeven worden aan Mark Rutte om Nederland door te laten draaien en daarmee onze klanten te blijven voorzien in haar behoefte.

Productie blijft gewoon operationeel

De gezondheid van onze medewerkers staat voorop door hen optimaal te instrueren, faciliteren en beschermen. Dagelijks worden medewerkers op koorts en overige klachten gecontroleerd. De juiste voorzorgsmaatregelen worden hierin getroffen om er vervolgens voor te zorgen dat onze productie hier niet of nauwelijks hinder van ondervind en wij onze afspraken van leveringen aan onze klanten na kunnen blijven komen.

Géén extern bezoek

Om het risico op besmetting te beperken is er door ITEQ besloten om per 16 maart geen extern bezoek te ontvangen. Ook zal het laden en lossen van transporten door medewerkers van ITEQ uitgevoerd gaan worden, zodat contact met de transporteur niet plaats zal vinden. Indien medewerkers hun werkzaamheden vanuit huis kunnen verrichten zal dit het geval zijn.

In de onzekere tijden van dit moment wordt er een beroep gedaan op nóg meer onderlinge begrip, communicatie én samenwerking, zowel intern als extern.

*De gestelde richtlijnen worden dag tot dag gevolgd en waar nodig bijgesteld.

Gerelateerd nieuws

ITEQ en Style een bijzondere lange samenwerking

Geplaatst op 17 september 2020

Bron: Style Magazine 2020 STYLE werkt al sinds haar beginjaren samen met ITEQ. We spraken met DGA Tim Kollen over deze bijzonder lange samenwerking en de verschillende projecten waar ITEQ zich (...)

Lees verder

Geen zorgen! Wel vakantie, géén stilstand bij ITEQ!

Geplaatst op 22 juni 2020

Na het nemen van de zorgvuldige maatregelen in de huidige 1,5 meter samenleving is de productie van ITEQ ten alle tijden door blijven draaien. Mede door flexibel inspelen op de wensen en behoefte (...)

Lees verder

Bezoek ITEQ tijdens ESEF Maakindustrie 17 t/m 20 maart 2020

Geplaatst op 23 januari 2020

***UPDATE: In verband met het Corona virus is de ESEF Maakindustrie en Technishow verplaatst naar Maart 2022*** Op 17 tot en met 20 maart 2020 vindt de ESEF Maakindustrie plaats in de Jaarbeurs (...)

Lees verder

Mooie ontwikkelingen bij ITEQ Vietnam

Geplaatst op 16 december 2019

Một năm mới hạnh phúc! Een gelukkig nieuwjaar, dat betekent dit in het Vietnamees. Het Chinese nieuwe jaar is ook daar begonnen. We sluiten het jaar 2019 tevreden af en we kijken uit naar een (...)

Lees verder

Na een succesvol 2019 volgt een innovatief 2020!

Geplaatst op 20 november 2019

De laatste maand van het jaar is weer aangebroken, bij menig huishouden staat de kerstboom in de huiskamer en zo richting het einde van het jaar gaat half Nederland één of twee weken genieten van (...)

Lees verder

‘Van plaatrendement naar planning als basis’

Geplaatst op 30 oktober 2019

ITEQ zet in op digitalisering van de werkprocessen. Dat maakte dat het bedrijf kon besluiten om bij de plaatbewerking niet langer te sturen op plaatrendement. In plaats daarvan is de focus gelegd (...)

Lees verder