Een extra kantbank begin 2019

Geplaatst op 04 december 2018
Delen
Een extra kantbank begin 2019

Om het jaar meteen maar goed te beginnen wordt er begin 2019 een extra kantbank bij ITEQ geïnstalleerd! Dat betekent nóg meer capaciteit op onze CNC afdeling, met deze uiterst nauwkeurige Amada 4 meter kantbank.

Deze nieuwe uiterst nauwkeurige kantbank is door ITEQ aangeschaft om de klanten nóg beter te kunnen bedienen en om de bedrijfsdoelstellingen op de lange termijn te kunnen realiseren.
Het gaat om een Amada HFP 1704 CNC Kantbank met hoekmeetsysteem, delta x, en Akas beveiliging. Tevens is dit een zeer nauwkeurige kanktbank met 170 ton perskracht van maarliefst 4 meter. Kortom, een machine met zo’n beetje alle opties erop en eraan.
Het is ook een hele veilige machine. Met de Akas beveiliging kan er nooit iemand beklemd raken tussen het boven gereedschap en de onder matrijs.

De machine wordt begin 2019 bij ITEQ Industries in bedrijf gesteld.

Gerelateerd nieuws

ITEQ is klaar voor 2019 én de toekomst!

Geplaatst op 04 december 2018

Het jaar 2018 zit er weer bijna op Voor ITEQ Industries stond dit jaar in het teken van opstarten na de recente verhuizing eind 2017 van Amersfoort naar Nijkerk. Een verhuizing welke voor de (...)

Lees verder

Moon Trees is de nieuwe innovatie op recreatiegebied!

Geplaatst op 01 oktober 2018

Moon Trees is de nieuwe innovatie op recreatiegebied! Moon Trees is een spannende real life game in het bos, een innovatie waar ook ITEQ trots haar bijdrage aan heeft gedaan. Je speelt tegen (...)

Lees verder

Uitbreiding van de meetkamer met 3D meetarm

Geplaatst op 27 september 2018

3D meetarm Het vereenvoudigen en verder professionaliseren van de kwaliteitscontrole is een belangrijke speerpunt voor de toekomst van ITEQ. Mede daardoor is er onlangs geïnvesteerd in de (...)

Lees verder

ITEQ haalt €20.400,- op voor Mai-Nha weeshuis

Geplaatst op 17 april 2018

Bouwteam Hoogland naar Vietnam Voor de bouw van een studieruimte bij een weeshuis zijn zeven vrijwilligers, afkomstig uit de bouwwereld en woonachtig in Hoogland, op 13 oktober 2017 afgevlogen (...)

Lees verder

Ontwikkelingen van ITEQ met Lean 4.0

Geplaatst op 04 april 2018

Lean 4.0 ITEQ is al een enige tijd met Lean bezig, maar is zich bewust geworden dat specifieke kennis in huis nodig is om dit naar een hoger niveau te brengen. Daarom heeft ITEQ onlangs een (...)

Lees verder

Robotisering krijgt steeds meer menselijk gezicht

Geplaatst op 28 september 2017

Prettig samenwerken met een robot! ITEQ heeft onlangs geïnvesteerd in een volautomatische TIG lasrobot, een zogenaamde Cobot. Een zeer gebruikersvriendelijke en uiterst eenvoudig te programmeren (...)

Lees verder