Gerrit-Willem Westerink nieuwe algemeen directeur ITEQ Vietnam

Geplaatst op 01 april 2019
Delen
Gerrit-Willem Westerink nieuwe algemeen directeur ITEQ Vietnam

We zijn blij u te kunnen informeren dat op 1 januari 2019 jl. de heer Gerrit-Willem Westerink is aangetreden in de functie van algemeen directeur van onze fabriek ITEQ Vietnam Co., Ltd in Ho Chi Minh City (Vietnam). Gerrit-Willem maakt een overstap vanuit ITEQ Industries b.v. uit Nijkerk en neemt de functie van Christiaan Romme over. Christiaan Romme zal als commercieel directeur verantwoordelijk worden voor ITEQ Vietnam. Christiaan gaat zich daarmee volledig op de commerciële werkzaamheden van ITEQ Vietnam richten.

Gerrit-Willem heeft jarenlange ervaring in vergelijkbare managementfuncties en heeft in de afgelopen periode ook binnen ITEQ zijn kunnen bewezen. Wij zijn er daarom van overtuigd dat hij de juiste persoon is om de geplande uitbreiding van ons bedrijf te realiseren. Naast zijn nieuwe verantwoordelijkheden bij ITEQ Vietnam, zal Gerrit-Willem hét aanspreekpunt blijven voor de verkoop op de Duitse markt.

Namens het hele team wensen wij hem veel succes toe en kijken we uit naar de samenwerking.

Gerelateerd nieuws

Mai-Nha weeshuis kan rekenen op steun van ITEQ

Geplaatst op 16 oktober 2019

Al sinds ITEQ voet aan wal heeft gezet in Vietnam wordt ook de maatschappelijke betrokkenheid niet onder stoelen of banken geschoven. Zo is Theo Tolboom een aantal jaren geleden in contact gekomen (...)

Lees verder

Vierde lasrobot voor ITEQ geïnstalleerd

Geplaatst op 02 september 2019

Met de huidige groei van het bedrijf en in het kader van de verdere automatisering heeft ITEQ in de zomer haar vierde lasrobot geïnstalleerd. Deze Motoman lasrobot is vanaf september operationeel (...)

Lees verder

ITEQ presenteert ILOAD beladingscobot op de Metavak

Geplaatst op 29 augustus 2019

Op 8, 9 en 10 oktober zal ITEQ tijdens de Metavak haar ILOAD beladingscobot presenteren. Samen met Style CNC Machines zal ITEQ haar plaats innemen op het demoplein binnen het segment (...)

Lees verder

ITEQ doet overname voor levering van TV Liften en frames

Geplaatst op 23 april 2019

Met ingang van 01-03-2019 heeft ITEQ Industries alle activiteiten van Breagle International overgenomen. Hieronder vallen onder meer de fabricage en verkoop van TV-Liften en frames. De (...)

Lees verder

Nieuwe projectie puntlasmachine

Geplaatst op 01 april 2019

Door ITEQ wordt continue gestreefd om voorop te lopen in haar markt en te voorzien in de behoeftes van haar klanten. Hierbij ligt de focus op automatisering, waarbij de kwaliteit hoog in het (...)

Lees verder

Slim construeren van plaatwerk

Geplaatst op 01 maart 2019

Door slim te construeren: Bespaart u materiaal en productie kosten; Verhoogt u de kwaliteit door betere maatvoering, pasvorm, positiebepaling en visueel uiterlijk van het product; (...)

Lees verder