Gerrit-Willem Westerink nieuwe algemeen directeur ITEQ Vietnam

Geplaatst op 01 april 2019
Delen
Gerrit-Willem Westerink nieuwe algemeen directeur ITEQ Vietnam

We zijn blij u te kunnen informeren dat op 1 januari 2019 jl. de heer Gerrit-Willem Westerink is aangetreden in de functie van algemeen directeur van onze fabriek ITEQ Vietnam Co., Ltd in Ho Chi Minh City (Vietnam). Gerrit-Willem maakt een overstap vanuit ITEQ Industries b.v. uit Nijkerk en neemt de functie van Christiaan Romme over. Christiaan Romme zal als commercieel directeur verantwoordelijk worden voor ITEQ Vietnam. Christiaan gaat zich daarmee volledig op de commerciële werkzaamheden van ITEQ Vietnam richten.

Gerrit-Willem heeft jarenlange ervaring in vergelijkbare managementfuncties en heeft in de afgelopen periode ook binnen ITEQ zijn kunnen bewezen. Wij zijn er daarom van overtuigd dat hij de juiste persoon is om de geplande uitbreiding van ons bedrijf te realiseren. Naast zijn nieuwe verantwoordelijkheden bij ITEQ Vietnam, zal Gerrit-Willem hét aanspreekpunt blijven voor de verkoop op de Duitse markt.

Namens het hele team wensen wij hem veel succes toe en kijken we uit naar de samenwerking.

Gerelateerd nieuws

Optimaliseren van het S&OP proces zorgt voor nog meer rust en flexibiliteit

Geplaatst op 24 februari 2022

Als contract manufacturer werkt ITEQ voor OEM klanten op basis van lange termijn afspraken. Zeker in de huidige markt, waar de schaarste van materialen binnen de gehele supply chain zorgt voor (...)

Lees verder

ITEQ focust op verdere groei en sluit zich aan bij de WILVO Group

Geplaatst op 16 december 2021

De focus bij ITEQ ligt altijd op groei, samenwerking én resultaat. Aan die groei heeft ITEQ de afgelopen jaren op ongekende wijze gestalte gegeven. Met nieuwe huisvesting in Nijkerk, een hoge mate (...)

Lees verder

Sinterklaas is langs geweest bij ITEQ

Geplaatst op 15 november 2021

  [embed]https://vimeo.com/648609193[/embed]  

Lees verder

Power to the production

Geplaatst op 22 september 2021

Vanuit het thema '(Na) De pandemie: Hoe staat de Nederlandse industrie er nu voor?' Bron: Link Magazine, September 2021 Corona brengt bij ITEQ efficiencyslag in stroomversnelling De (...)

Lees verder

Vakantie maakt toch iedereen gelukkig?

Geplaatst op 25 mei 2021

Na een hectisch en onvoorspelbaar 2020 blijft ook 2021 weer vol verrassingen zitten. Desondanks kunnen we binnen ITEQ van een succesvol eerste halfjaar spreken. De KPI's laten zien dat #teamITEQ (...)

Lees verder

FIPG Seal - Wat zijn de voordelen?

Geplaatst op 25 mei 2021

Form-In-Place Gaskets (FIPG) worden al enkele decennia in de auto-industrie gebruikt. Veel toepassingen zijn in het aandrijflijnsysteem - motor en aandrijflijn. Dit omvat motorblok naar (...)

Lees verder