ITEQ doet overname voor levering van TV Liften en frames

Geplaatst op 23 april 2019
Delen
ITEQ doet overname voor levering van TV Liften en frames

Met ingang van 01-03-2019 heeft ITEQ Industries alle activiteiten van Breagle International overgenomen. Hieronder vallen onder meer de fabricage en verkoop van TV-Liften en frames.

De producten van Breagle zijn voor ITEQ bekend terrein. Al vanaf het eerste uur is ITEQ betrokken geweest bij de ontwikkeling van de diverse producten, waaronder de TV-Liften. Gedurende de jaren is ITEQ partner gebleven in zowel de doorontwikkeling alsmede de levering van plaatwerkproducten. Per 01 maart is de volledige productie naar de fabriek van ITEQ verplaatst en zijn vanuit hier inmiddels de eerste leveringen succesvol gerealiseerd.

Door de overname heeft ITEQ voor het eerst sinds haar bestaan een eigen product waarmee de markt bediend zal gaan worden. Naast het voortzetten van het huidige product portfolio van Breagle zal er ook ingezet gaan worden op de doorontwikkeling van bestaande en het bedenken van nieuwe producten.

Benieuwd naar de TV-Liften? Kijk dan snel hier.

 

Gerelateerd nieuws

Optimaliseren van het S&OP proces zorgt voor nog meer rust en flexibiliteit

Geplaatst op 24 februari 2022

Als contract manufacturer werkt ITEQ voor OEM klanten op basis van lange termijn afspraken. Zeker in de huidige markt, waar de schaarste van materialen binnen de gehele supply chain zorgt voor (...)

Lees verder

ITEQ focust op verdere groei en sluit zich aan bij de WILVO Group

Geplaatst op 16 december 2021

De focus bij ITEQ ligt altijd op groei, samenwerking én resultaat. Aan die groei heeft ITEQ de afgelopen jaren op ongekende wijze gestalte gegeven. Met nieuwe huisvesting in Nijkerk, een hoge mate (...)

Lees verder

Sinterklaas is langs geweest bij ITEQ

Geplaatst op 15 november 2021

  [embed]https://vimeo.com/648609193[/embed]  

Lees verder

Power to the production

Geplaatst op 22 september 2021

Vanuit het thema '(Na) De pandemie: Hoe staat de Nederlandse industrie er nu voor?' Bron: Link Magazine, September 2021 Corona brengt bij ITEQ efficiencyslag in stroomversnelling De (...)

Lees verder

Vakantie maakt toch iedereen gelukkig?

Geplaatst op 25 mei 2021

Na een hectisch en onvoorspelbaar 2020 blijft ook 2021 weer vol verrassingen zitten. Desondanks kunnen we binnen ITEQ van een succesvol eerste halfjaar spreken. De KPI's laten zien dat #teamITEQ (...)

Lees verder

FIPG Seal - Wat zijn de voordelen?

Geplaatst op 25 mei 2021

Form-In-Place Gaskets (FIPG) worden al enkele decennia in de auto-industrie gebruikt. Veel toepassingen zijn in het aandrijflijnsysteem - motor en aandrijflijn. Dit omvat motorblok naar (...)

Lees verder