ITEQ doet overname voor levering van TV Liften en frames

Geplaatst op 23 april 2019
Delen
ITEQ doet overname voor levering van TV Liften en frames

Met ingang van 01-03-2019 heeft ITEQ Industries alle activiteiten van Breagle International overgenomen. Hieronder vallen onder meer de fabricage en verkoop van TV-Liften en frames.

De producten van Breagle zijn voor ITEQ bekend terrein. Al vanaf het eerste uur is ITEQ betrokken geweest bij de ontwikkeling van de diverse producten, waaronder de TV-Liften. Gedurende de jaren is ITEQ partner gebleven in zowel de doorontwikkeling alsmede de levering van plaatwerkproducten. Per 01 maart is de volledige productie naar de fabriek van ITEQ verplaatst en zijn vanuit hier inmiddels de eerste leveringen succesvol gerealiseerd.

Door de overname heeft ITEQ voor het eerst sinds haar bestaan een eigen product waarmee de markt bediend zal gaan worden. Naast het voortzetten van het huidige product portfolio van Breagle zal er ook ingezet gaan worden op de doorontwikkeling van bestaande en het bedenken van nieuwe producten.

Benieuwd naar de TV-Liften? Kijk dan snel hier.

 

Gerelateerd nieuws

Na een succesvol 2019 volgt een innovatief 2020!

Geplaatst op 20 november 2019

De laatste maand van het jaar is weer aangebroken, bij menig huishouden staat de kerstboom in de huiskamer en zo richting het einde van het jaar gaat half Nederland één of twee weken genieten van (...)

Lees verder

‘Van plaatrendement naar planning als basis’

Geplaatst op 30 oktober 2019

ITEQ zet in op digitalisering van de werkprocessen. Dat maakte dat het bedrijf kon besluiten om bij de plaatbewerking niet langer te sturen op plaatrendement. In plaats daarvan is de focus gelegd (...)

Lees verder

Mai-Nha weeshuis kan rekenen op steun van ITEQ

Geplaatst op 16 oktober 2019

Al sinds ITEQ voet aan wal heeft gezet in Vietnam wordt ook de maatschappelijke betrokkenheid niet onder stoelen of banken geschoven. Zo is Theo Tolboom een aantal jaren geleden in contact gekomen (...)

Lees verder

Vierde lasrobot voor ITEQ geïnstalleerd

Geplaatst op 02 september 2019

Met de huidige groei van het bedrijf en in het kader van de verdere automatisering heeft ITEQ in de zomer haar vierde lasrobot geïnstalleerd. Deze Motoman lasrobot is vanaf september operationeel (...)

Lees verder

ITEQ presenteert ILOAD beladingscobot op de Metavak

Geplaatst op 29 augustus 2019

Op 8, 9 en 10 oktober zal ITEQ tijdens de Metavak haar ILOAD beladingscobot presenteren. Samen met Style CNC Machines zal ITEQ haar plaats innemen op het demoplein binnen het segment (...)

Lees verder

Gerrit-Willem Westerink nieuwe algemeen directeur ITEQ Vietnam

Geplaatst op 01 april 2019

We zijn blij u te kunnen informeren dat op 1 januari 2019 jl. de heer Gerrit-Willem Westerink is aangetreden in de functie van algemeen directeur van onze fabriek ITEQ Vietnam Co., Ltd in Ho Chi (...)

Lees verder