Moon Trees is de nieuwe innovatie op recreatiegebied!

Geplaatst op 01 oktober 2018
Delen
Moon Trees is de nieuwe innovatie op recreatiegebied!

Moon Trees is de nieuwe innovatie op recreatiegebied!

Moon Trees is een spannende real life game in het bos, een innovatie waar ook ITEQ trots haar bijdrage aan heeft gedaan. Je speelt tegen andere teams en je moet proberen zoveel mogelijk grondstoffen te bemachtigen door veel samen te werken. Je kan het spelen met minimaal 4 en maximaal 42 spelers van 6 jaar en ouder. In 45 minuten probeer je zoveel mogelijk punten te verdienen door middel van munten te verzamelen. Het spel is in verschillende niveaus te spelen, en daarom geschikt voor jong en oud!

 

De gedachte achter Moon Trees

Steeds meer jongeren zitten tegenwoordig achter de computer te gamen en het aantal kinderen dat buiten speelt daalt flink. Ook volwassenen sporten steeds minder vaak blijkt uit de cijfers. Springlab Forest wilde hierop wat bedenken en kwamen toen met dit spel. Moon Trees zet aan tot bewegen,  het buiten spelen en zorgt ook nog voor de mechanismes uit het gamen.

 

Samenwerking Springlab Forest en ITEQ

Springlab Forest had het spel tot een concept demo ontwikkeld en tijdens het testen werd dit erg goed ontvangen. Ze zochten hierna een partij die kon helpen met het engineeren, optimaliseren én het produceren van de spelkasten. Een partner alles onder één dak kon was een pré en hierdoor kwamen ze bij ITEQ terecht. Vanuit het concept heeft ITEQ Engineering de ontwikkeling opgepakt en via diverse mock-ups een uiteindelijke eerste (nul)serie geproduceerd. ITEQ verzorgt alle mechanische onderdelen, dus niet alleen de behuizing maar ook alles wat beweegt in het spel. Ciaran Barsema, mede-eigenaar van Springlab Forest, verteld: “De samenwerking met ITEQ verliep goed, ze zijn erg betrokken en hebben korte lijnen”.

 

Het eerste park is nu live in Apeldoorn en Moon Trees is op zoek naar meer locaties. Bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Neem contact op via  https://moontrees.nl/over-moon-trees/contact/ of via ITEQ.

Wil je gewoon een keer de uitdaging van deze spannende real lift game aangaan? Verover hier je Moon Trees Ticket: https://moontrees.nl/klimbos-apeldoorn/

Gerelateerd nieuws

ITEQ doet overname voor levering van TV Liften en frames

Geplaatst op 23 april 2019

Met ingang van 01-03-2019 heeft ITEQ Industries alle activiteiten van Breagle International overgenomen. Hieronder vallen onder meer de fabricage en verkoop van TV-Liften en frames. De (...)

Lees verder

Gerrit-Willem Westerink nieuwe algemeen directeur ITEQ Vietnam

Geplaatst op 01 april 2019

We zijn blij u te kunnen informeren dat op 1 januari 2019 jl. de heer Gerrit-Willem Westerink is aangetreden in de functie van algemeen directeur van onze fabriek ITEQ Vietnam Co., Ltd in Ho Chi (...)

Lees verder

Nieuwe projectie puntlasmachine

Geplaatst op 01 april 2019

Door ITEQ wordt continue gestreefd om voorop te lopen in haar markt en te voorzien in de behoeftes van haar klanten. Hierbij ligt de focus op automatisering, waarbij de kwaliteit hoog in het (...)

Lees verder

Slim construeren van plaatwerk

Geplaatst op 01 maart 2019

Door slim te construeren: Bespaart u materiaal en productie kosten; Verhoogt u de kwaliteit door betere maatvoering, pasvorm, positiebepaling en visueel uiterlijk van het product; (...)

Lees verder

ITEQ is klaar voor 2019 én de toekomst!

Geplaatst op 04 december 2018

Het jaar 2018 zit er weer bijna op Voor ITEQ Industries stond dit jaar in het teken van opstarten na de recente verhuizing eind 2017 van Amersfoort naar Nijkerk. Een verhuizing welke voor de (...)

Lees verder

Een extra kantbank begin 2019

Geplaatst op 04 december 2018

Om het jaar meteen maar goed te beginnen wordt er begin 2019 een extra kantbank bij ITEQ geïnstalleerd! Dat betekent nóg meer capaciteit op onze CNC afdeling, met deze uiterst nauwkeurige Amada 4 (...)

Lees verder