Start met realisatie van Shop Floor 4.0

Geplaatst op 28 september 2017
Delen
Start met realisatie van Shop Floor 4.0

ITEQ kiest Togetr als innovatie partner

Na een zorgvuldige selectie en een grondige technologische analyse heeft ITEQ gekozen om de productieafdeling verder te automatiseren door een partnership aan te gaan met Togetr, leverancier van Shop Floor 4.0.

ITEQ Industries versterkt haar innovaties door een partnership met Togetr. Tijdens het selectieproces bleken zowel de visie van Togetr op de fabriek van de toekomst, als het technologische platform waarmee Togetr haar oplossingen realiseert en integreert, doorslaggevend.

Shop Floor 4.0

De Togetr Shop Floor 4.0 ondersteunt zowel de volledige automatisering van de fabriek door slimme integraties met bijvoorbeeld CAD/CAM oplossingen, maar ook nieuwe aansturingsconcepten zoals Quick Response Manufacturing (QRM).

“Snelheid en flexibiliteit zijn de kernbegrippen vandaag de dag,” legt Theo Tolboom uit. “Of het nu gaat om de sterk wisselende klantvraag, toenemende flexibiliteit, steeds kortere levenscycli, veel vernieuwingen of revisies en snelheid in nieuwe ontwikkelingen. Het vraagt allemaal om een effectieve aansturing van de fabriek. ITEQ sluit aan bij de strategische ontwikkelingen van ‘Smart Industry’. Kleine series en enkelstuks zijn kenmerkend voor onze klanten van morgen. Togetr biedt door haar technologie en oplossingen de mogelijkheid om stap voor stap deze innovaties te realiseren.”

Theo Hoogendoorn – Product Management Togetr- voegt hier aan toe: “De robotisering stelt nieuwe eisen aan business applicaties voor de fabriek. Togetr heeft door haar architectuur en oplossingen nieuwe antwoorden op nieuwe vragen van de industrie.”

Togetr is een initiatief van Elevation Concepts BV en Xibis BV. Technologische innovatie, vergaande kennis van industriële en handelsondernemingen, kennis van verschillende bestaande bedrijfssystemen en IT implementatietrajecten zijn gecombineerd tot een sterke formule: Togetr. Togetr biedt een low Code aPaaS platform, gecombineerd met sterke oplossingen voor maak- en handelsbedrijven.

Gerelateerd nieuws

ITEQ doet overname voor levering van TV Liften en frames

Geplaatst op 23 april 2019

Met ingang van 01-03-2019 heeft ITEQ Industries alle activiteiten van Breagle International overgenomen. Hieronder vallen onder meer de fabricage en verkoop van TV-Liften en frames. De (...)

Lees verder

Gerrit-Willem Westerink nieuwe algemeen directeur ITEQ Vietnam

Geplaatst op 01 april 2019

We zijn blij u te kunnen informeren dat op 1 januari 2019 jl. de heer Gerrit-Willem Westerink is aangetreden in de functie van algemeen directeur van onze fabriek ITEQ Vietnam Co., Ltd in Ho Chi (...)

Lees verder

Nieuwe projectie puntlasmachine

Geplaatst op 01 april 2019

Door ITEQ wordt continue gestreefd om voorop te lopen in haar markt en te voorzien in de behoeftes van haar klanten. Hierbij ligt de focus op automatisering, waarbij de kwaliteit hoog in het (...)

Lees verder

Slim construeren van plaatwerk

Geplaatst op 01 maart 2019

Door slim te construeren: Bespaart u materiaal en productie kosten; Verhoogt u de kwaliteit door betere maatvoering, pasvorm, positiebepaling en visueel uiterlijk van het product; (...)

Lees verder

ITEQ is klaar voor 2019 én de toekomst!

Geplaatst op 04 december 2018

Het jaar 2018 zit er weer bijna op Voor ITEQ Industries stond dit jaar in het teken van opstarten na de recente verhuizing eind 2017 van Amersfoort naar Nijkerk. Een verhuizing welke voor de (...)

Lees verder

Een extra kantbank begin 2019

Geplaatst op 04 december 2018

Om het jaar meteen maar goed te beginnen wordt er begin 2019 een extra kantbank bij ITEQ geïnstalleerd! Dat betekent nóg meer capaciteit op onze CNC afdeling, met deze uiterst nauwkeurige Amada 4 (...)

Lees verder