Over ITEQ Industries

ITEQ Industries is toeleverancier binnen de metaalsector. We zorgen voor plaatwerk monodelen, kunnen lasersnijden en verzorgen (sub)assemblages. Via co-engineering en de inzet van verregaande automatisering leveren wij u industriële plaatwerkproducten en -behuizingen. Zowel uit staal, rvs, aluminium en overige non ferro materialen.
Door innovatieve oplossingen produceren wij volautomatisch 24/7, ook periodiek en in (kleine) repeterende series.

Toeleverancier voor industrieën

Onze klanten zitten onder meer in de machine- en apparatenbouw, elektrisch vervoer, alternatieve energie, rail, voedingsindustrie, elektronica- en halfgeleiderindustrie en in de medische sector.

Contract manufacturing

Graag willen we een langdurige relatie met onze klanten. Dat heet contract manufacturing. Dit betekent dat we langlopende commitments, orders of raamcontracten aangaan met onze klanten en de producten uitleveren in delen. U krijgt periodiek (kleine) series in hoge mate van repeterendheid. Wij maken gebruik van de meest innovatieve productietechnologieën. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat u optimaal bediend wordt met just-in-time leveringen. Maatwerk dus.

Onze klant krijgt periodiek (kleine) series, just-in-time, in hoge mate van repeterendheid

Missie

ITEQ is met toewijding en creativiteit een betrouwbare partner in de ontwikkeling en productie van plaatwerkproducten. Door duurzaam te investeren in de meest innovatieve productietechnologieën worden processen geborgd, verspillingen voorkomen en een inspirerende werkomgeving gecreëerd. Daar waar klanten zich aan ons committeren leveren wij een optimale performance.

Visie

ITEQ zoekt haar continuïteit in OEM-klanten, met langdurige relaties en het zoveel mogelijk ontzorgen van de klant. Daarbij stapt ITEQ aan het begin van de levenscyclus van een product in. Deze levenscyclus wordt steeds korter waardoor innoveren erg belangrijk is. In de ontwerpfase is circulariteit een steeds groter item. ITEQ blijft investeren in digitalisering en automatisering van haar machines en processen, waarbij de ketenintegratie steeds verdere vormen aan gaat nemen zowel met onze toeleveranciers als met onze klanten. Vanwege schaarste op de arbeidsmarkt zal ITEQ zelf meer personeel op gaan leiden en worden de banden met scholen verder versterkt.