Over ITEQ Industries

ITEQ Industries is toeleverancier binnen de metaalsector. We zorgen voor plaatwerk monodelen, kunnen lasersnijden en verzorgen (sub)assemblages. Via co-engineering en de inzet van verregaande automatisering leveren wij u industriële plaatwerkproducten en -behuizingen. Zowel uit staal, rvs, aluminium en overige non ferro materialen.
Door innovatieve oplossingen produceren wij volautomatisch 24/7, ook periodiek en in (kleine) repeterende series.

Toeleverancier voor industrieën

Onze klanten zitten onder meer in de machine- en apparatenbouw, elektrisch vervoer, alternatieve energie, rail, voedingsindustrie, elektronica- en halfgeleiderindustrie en in de medische sector.

Contract manufacturing

Graag willen we een langdurige relatie met onze klanten. Dat heet contract manufacturing. Dit betekent dat we langlopende commitments, orders of raamcontracten aangaan met onze klanten en de producten uitleveren in delen. U krijgt periodiek (kleine) series in hoge mate van repeterendheid. Wij maken gebruik van de meest innovatieve productietechnologieën. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat u optimaal bediend wordt met just-in-time leveringen. Maatwerk dus.

24/7 produceren, periodiek en in (kleine) repeterende series

Missie – een betrouwbare partner

ITEQ is opgericht in 1989 en wil met toewijding en creativiteit een flexibele en betrouwbare partner zijn voor haar klanten in Nederland en Duitsland. Daarmee zien wij onze uitdaging vertaald in innovatief ontworpen plaatwerk monodelen, lassamenstellingen en (sub)assemblages.

Daar waar klanten zich aan ons committeren leveren wij een optimale performance.

In dit concept staan maatwerk, denken in processen en oplossingen, gelijkwaardigheid in de relatie en resultaat centraal.

Als u verbaasd staat over de hoge kwaliteit en de bijzondere oplossingen, zijn wij tevreden!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons vanzelfsprekend. In alle geledingen van het bedrijf.