5-stack platform

Alternatieve Energie

Delen
5-stack platform

Het 5-stack platform is voor de productie van zonne-energie productiemachines. Het platform is bedoeld voor POCl3-, BBr3- en anneal/oxidatieprocessen. De geavanceerde systeemconfiguratie verwerkt hoge waferbelastingen en garandeert stabiele, reproduceerbare en veelzijdige procesomstandigheden tegen de laagste gebruikskosten.

Het compacte ontwerp bevat verwarmingselementen met weinig verlies en milieuvriendelijke recirculatiekoeling, wat resulteert in een energiebesparing van meer dan 25%.

Terug naar portfolio categorie

Gerelateerde producten

Rotor control cabinet

Het Rotor Control Cabinet drijft de bladen van de windturbine aan. Bovenin de windturbine bevindt zich de zogeheten hub waaraan de lichtgewicht bladen gemonteerd zitten. Deze zijn gemaakt van (...)

Bekijk product
Rotor control cabinet

Montageplaten

In diverse markten levert ITEQ verschillende soorten montageplaten. Zoals monodelen die enkel lasergesneden of geponst zijn, eventueel met daaraan nog een buiging toegevoegd. Over het algemeen (...)

Bekijk product
Montageplaten

Installatiebehuizing

Deze installatiebehuizing is op allerlei manieren te gebruiken. Gebruikersvriendelijkheid, installatiegemak en een eigen look & feel kenmerken dit product. Door onder andere gebruik te maken (...)

Bekijk product
Installatiebehuizing

19 inch panelen

ITEQ ontwikkelt en produceert voor diverse klanten ruim assortiment aan 19 inch panelen. Hierbij kunt u denken aan 19″ frontpanelen en kabeldoorvoer voor het ordenen van connectoren, bekabeling en (...)

Bekijk product
19 inch panelen