Rotor control cabinet

Alternatieve Energie

Delen
Rotor control cabinet

Het Rotor Control Cabinet drijft de bladen van de windturbine aan. Bovenin de windturbine bevindt zich de zogeheten hub waaraan de lichtgewicht bladen gemonteerd zitten. Deze zijn gemaakt van glasvezel en versterkt met epoxy hars. Door het ingenieuze bladontwerp produceren ze nauwelijks geluid bij het draaien.

Voor de aandrijving van deze bladen zit in de hub een Rotor Control Cabinet gemonteerd. Deze uit 3 modules bestaande behuizing is het afgelopen jaar door ITEQ gere-engineerd om verdere productie-optimalisatie door te voeren. Met deze doorgevoerde wensen heeft een klant een efficiëntere assemblage weten te realiseren. Naast de complexe lassamenstelling, wordt deze behuizing door ITEQ ook compleet geassembleerd tot op mechanisch niveau. Voor de juiste afdichting maakt ITEQ gebruik van een rubber sealing die in de deksel van de behuizing aangebracht wordt. Meer informatie over dit proces van sealing is hier te vinden.

Terug naar portfolio categorie

Gerelateerde producten

5-stack platform

Het 5-stack platform is voor de productie van zonne-energie productiemachines. Het platform is bedoeld voor POCl3-, BBr3- en anneal/oxidatieprocessen. De geavanceerde systeemconfiguratie verwerkt (...)

Bekijk product
5-stack platform

Montageplaten

In diverse markten levert ITEQ verschillende soorten montageplaten. Zoals monodelen die enkel lasergesneden of geponst zijn, eventueel met daaraan nog een buiging toegevoegd. Over het algemeen (...)

Bekijk product
Montageplaten

Installatiebehuizing

Deze installatiebehuizing is op allerlei manieren te gebruiken. Gebruikersvriendelijkheid, installatiegemak en een eigen look & feel kenmerken dit product. Door onder andere gebruik te maken (...)

Bekijk product
Installatiebehuizing

19 inch panelen

ITEQ ontwikkelt en produceert voor diverse klanten ruim assortiment aan 19 inch panelen. Hierbij kunt u denken aan 19″ frontpanelen en kabeldoorvoer voor het ordenen van connectoren, bekabeling en (...)

Bekijk product
19 inch panelen