19 inch panelen

Elektronica behuizingen

Delen
19 inch panelen

ITEQ ontwikkelt en produceert voor diverse klanten ruim assortiment aan 19 inch panelen. Hierbij kunt u denken aan 19″ frontpanelen en kabeldoorvoer voor het ordenen van connectoren, bekabeling en ventilatie. Ook produceren wij verschillende typen blindplaten. Al deze panelen worden desgewenst geproduceerd in staal, zincor, RVS of aluminium plaatmateriaal met een poedercoating. En deze verschillende types variëren in de verschillende HE hoogtes.

Terug naar portfolio categorie

Gerelateerde producten

Installatiebehuizing

Deze installatiebehuizing is op allerlei manieren te gebruiken. Gebruikersvriendelijkheid, installatiegemak en een eigen look & feel kenmerken dit product. Door onder andere gebruik te maken (...)

Bekijk product
Installatiebehuizing

Staalbewerking

Of het nu om RVS, aluminium- of staalbewerking gaat, ITEQ Industries is een expert in het bewerken van materialen. Met ons moderne machinepark zijn wij in staat om precisiewerk te leveren van hoge (...)

Bekijk product
Staalbewerking

5-stack platform

Het 5-stack platform is voor de productie van zonne-energie productiemachines. Het platform is bedoeld voor POCl3-, BBr3- en anneal/oxidatieprocessen. De geavanceerde systeemconfiguratie verwerkt (...)

Bekijk product
5-stack platform

Droogkast voor endoscopen

De endoscoop droogkast is een droog- en bewaarkast voor flexibele medische endoscopen. Dankzij het gebruik van de speciale droogkast kunnen medewerkers in ziekenhuizen de endoscopen onmiddellijk (...)

Bekijk product
Droogkast voor endoscopen