Installatiebehuizing

Elektronica behuizingen

Delen
Installatiebehuizing

Deze installatiebehuizing is op allerlei manieren te gebruiken. Gebruikersvriendelijkheid, installatiegemak en een eigen look & feel kenmerken dit product. Door onder andere gebruik te maken van buigbare elementen wordt dit gewaarborgd en kunt u het gebruik en de invulling van de behuizing flexibel invullen. De behuizing past door de flexibele indeling bijna in iedere gewenste oplossing. U kunt kiezen voor een medium of large behuizing. Door een slim ontwerp van de montagebeugels is het monteren van meerdere kasten eenvoudig te doen en kunnen de kasten, ongeacht van het model, onderling doorverbonden worden.

Just in time geleverd

Dit product wordt in kleine series geproduceerd en just-in-time geleverd. Daarbij is het productieproces in verregaande mate geautomatiseerd en geoptimaliseerd. Hierdoor is er een balans ontstaan tussen kwaliteit, prijs en levertijd.

Terug naar portfolio categorie

Gerelateerde producten

19 inch panelen

ITEQ ontwikkelt en produceert voor diverse klanten ruim assortiment aan 19 inch panelen. Hierbij kunt u denken aan 19″ frontpanelen en kabeldoorvoer voor het ordenen van connectoren, bekabeling en (...)

Bekijk product
19 inch panelen

Staalbewerking

Of het nu om RVS, aluminium- of staalbewerking gaat, ITEQ Industries is een expert in het bewerken van materialen. Met ons moderne machinepark zijn wij in staat om precisiewerk te leveren van hoge (...)

Bekijk product
Staalbewerking

5-stack platform

Het 5-stack platform is voor de productie van zonne-energie productiemachines. Het platform is bedoeld voor POCl3-, BBr3- en anneal/oxidatieprocessen. De geavanceerde systeemconfiguratie verwerkt (...)

Bekijk product
5-stack platform

Droogkast voor endoscopen

De endoscoop droogkast is een droog- en bewaarkast voor flexibele medische endoscopen. Dankzij het gebruik van de speciale droogkast kunnen medewerkers in ziekenhuizen de endoscopen onmiddellijk (...)

Bekijk product
Droogkast voor endoscopen