Staalbewerking

Elektronica behuizingen

Delen
Staalbewerking

Of het nu om RVS, aluminium- of staalbewerking gaat, ITEQ Industries is een expert in het bewerken van materialen. Met ons moderne machinepark zijn wij in staat om precisiewerk te leveren van hoge kwaliteit. Voor alles op gebied van staalbewerking kunt u bij ons terecht.

Specialist in staalbewerking

Een van de voordelen van ITEQ Industries is het zeer uitgebreide machinepark. Met behulp van deze apparatuur kunnen wij alle vormen van bewerkingen aan. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis opgedaan in efficiënte productie van uw nieuwe producten. Hierdoor kunnen wij u helpen vanaf het moment van de ontwikkeling tot aan de eindmontage. Wij gaan door totdat uw product geheel naar wens is. Kortom, als het om staalbewerking gaat hebben wij alles voor u in huis.

Terug naar portfolio categorie

Gerelateerde producten

Installatiebehuizing

Deze installatiebehuizing is op allerlei manieren te gebruiken. Gebruikersvriendelijkheid, installatiegemak en een eigen look & feel kenmerken dit product. Door onder andere gebruik te maken (...)

Bekijk product
Installatiebehuizing

19 inch panelen

ITEQ ontwikkelt en produceert voor diverse klanten ruim assortiment aan 19 inch panelen. Hierbij kunt u denken aan 19″ frontpanelen en kabeldoorvoer voor het ordenen van connectoren, bekabeling en (...)

Bekijk product
19 inch panelen

5-stack platform

Het 5-stack platform is voor de productie van zonne-energie productiemachines. Het platform is bedoeld voor POCl3-, BBr3- en anneal/oxidatieprocessen. De geavanceerde systeemconfiguratie verwerkt (...)

Bekijk product
5-stack platform

Droogkast voor endoscopen

De endoscoop droogkast is een droog- en bewaarkast voor flexibele medische endoscopen. Dankzij het gebruik van de speciale droogkast kunnen medewerkers in ziekenhuizen de endoscopen onmiddellijk (...)

Bekijk product
Droogkast voor endoscopen