A412 en A400 Covering

Halfgeleider industrie

Delen
A412 en A400 Covering

De Advance is een batch-verticale oven voor geavanceerde halfgeleidertoepassingen. Verticale batchverwerking verhoogt de productiviteit omdat een grote hoeveelheid wafers in de ovenkamer kan worden geladen voor gelijktijdige thermische verwerking. De A412 PLUS is voor covering van wafers van 300 mm, terwijl de A400 geschikt is voor 200 mm en kleinere wafers.

Kwaliteitsborging belangrijk

In dit productieproces is de kwaliteitsborging van enorm belang. Zo wordt door ITEQ vooraf tot in detail de werkinstructie voorbereid en afgestemd op de wensen van de klant. Bij levering van nieuwe producten verzorgen wij een first article inspection (FAI) en op vraag van de klant leveren we een meetrapport mee.

Terug naar portfolio categorie

Gerelateerde producten

RVS bewerking

ITEQ Industries is dé specialist als het gaat om RVS bewerking voor (plaat)constructies. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van RVS en materiaalbewerking. Bovendien beschikken wij over de (...)

Bekijk product
RVS bewerking

5-stack platform

Het 5-stack platform is voor de productie van zonne-energie productiemachines. Het platform is bedoeld voor POCl3-, BBr3- en anneal/oxidatieprocessen. De geavanceerde systeemconfiguratie verwerkt (...)

Bekijk product
5-stack platform

Installatiebehuizing

Deze installatiebehuizing is op allerlei manieren te gebruiken. Gebruikersvriendelijkheid, installatiegemak en een eigen look & feel kenmerken dit product. Door onder andere gebruik te maken (...)

Bekijk product
Installatiebehuizing

19 inch panelen

ITEQ ontwikkelt en produceert voor diverse klanten ruim assortiment aan 19 inch panelen. Hierbij kunt u denken aan 19″ frontpanelen en kabeldoorvoer voor het ordenen van connectoren, bekabeling en (...)

Bekijk product
19 inch panelen