RVS bewerking

Halfgeleider industrie

Delen
RVS bewerking

ITEQ Industries is dé specialist als het gaat om RVS bewerking voor (plaat)constructies. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van RVS en materiaalbewerking. Bovendien beschikken wij over de nodige kennis en gebruiken we innovatieve technologieën om materialen tot in detail te kunnen bewerken. Dit resulteert in uitstekende eindproducten.

Speciaal voor het bewerken van non-ferro materialen heeft ITEQ hier een aparte afdeling voor ingericht. Op deze afdeling waar uitsluitend non-ferro materialen worden verwerkt en RVS, zijn wij dus perfect uitgerust voor onder andere de halfgeleider-, de medische-, agro- en de voedingsmiddelen industrie.

Wij leveren hoogwaardige RVS las samenstellingen, frames, plaatsconstructies met zeer nauwkeurige vorm- en plaatstoleranties.

Terug naar portfolio categorie

Gerelateerde producten

A412 en A400 Covering

De Advance is een batch-verticale oven voor geavanceerde halfgeleidertoepassingen. Verticale batchverwerking verhoogt de productiviteit omdat een grote hoeveelheid wafers in de ovenkamer kan (...)

Bekijk product
A412 en A400 Covering

5-stack platform

Het 5-stack platform is voor de productie van zonne-energie productiemachines. Het platform is bedoeld voor POCl3-, BBr3- en anneal/oxidatieprocessen. De geavanceerde systeemconfiguratie verwerkt (...)

Bekijk product
5-stack platform

Installatiebehuizing

Deze installatiebehuizing is op allerlei manieren te gebruiken. Gebruikersvriendelijkheid, installatiegemak en een eigen look & feel kenmerken dit product. Door onder andere gebruik te maken (...)

Bekijk product
Installatiebehuizing

19 inch panelen

ITEQ ontwikkelt en produceert voor diverse klanten ruim assortiment aan 19 inch panelen. Hierbij kunt u denken aan 19″ frontpanelen en kabeldoorvoer voor het ordenen van connectoren, bekabeling en (...)

Bekijk product
19 inch panelen