Framebouw

Apparatenbouw

Delen
Framebouw

Zoals onze missie zegt: “ITEQ Industries staat voor toewijding en creativiteit in innovatief ontworpen monodelen en complete modules.” Daarom kunt u voor al uw lassamenstellingen en modulebouw bij ons terecht.

Lasspecialist

ITEQ Industries is uw lasspecialist. Met een unieke combinatie tussen ervaren vakmensen en verregaande automatisering. We beschikken over meerdere robotlas-opstellingen die geschikt zijn voor staal, RVS en aluminium. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde CMT lasbronnen kunnen we zeer precies werken en zijn we in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een ware lasspecialist voor al uw laswerk.

Door ons moderne en uitgebreide machinepark beschikken we over verschillende mogelijkheden om te lassen en mogen wij ons een lasspecialist noemen. De volgende lastechnieken kunnen wij bieden:

  • TIG lassen
  • MIG lassen
  • Puntlassen
  • CNC Stiftlassen

Naast de benodigde apparatuur hebben wij gecertificeerde lasspecialisten in dienst.

 

 

Terug naar portfolio categorie

Gerelateerde producten

Werkwagen

ITEQ ontwierp deze fraaie werkwagen: ergonomisch, representatief en duurzaam. In samenwerking met ‘Lumen Ontwerpersnetwerk’ is het design vastgelegd. Het werd een multifunctionele werkwagen, ofwel (...)

Bekijk product
Werkwagen

Zincor plaatwerk

Zincor is een galvanisch opgebrachte zinklaag op staal in een laagdikte van 5 tot 10 micron. Het oppervlak is glad en gesloten en is een goede basis voor het aanbrengen van een coating. Deze (...)

Bekijk product
Zincor plaatwerk

5-stack platform

Het 5-stack platform is voor de productie van zonne-energie productiemachines. Het platform is bedoeld voor POCl3-, BBr3- en anneal/oxidatieprocessen. De geavanceerde systeemconfiguratie verwerkt (...)

Bekijk product
5-stack platform

Installatiebehuizing

Deze installatiebehuizing is op allerlei manieren te gebruiken. Gebruikersvriendelijkheid, installatiegemak en een eigen look & feel kenmerken dit product. Door onder andere gebruik te maken (...)

Bekijk product
Installatiebehuizing