Werkwagen

Apparatenbouw

Delen
Werkwagen

ITEQ ontwierp deze fraaie werkwagen: ergonomisch, representatief en duurzaam. In samenwerking met ‘Lumen Ontwerpersnetwerk’ is het design vastgelegd. Het werd een multifunctionele werkwagen, ofwel schoonmaakkar, die qua vormgeving naadloos paste in zijn omgeving. Waarmee het schoonmaakproces een echt gezicht kreeg en niet langer als noodzakelijk kwaad gezien werd. De naam van de schoonmaakkar werd dan ook veranderd in werkwagen.

Production on demand

Er is gekozen voor een modulaire opbouw, waardoor verschillende modellen mogelijk zijn zonder ingewikkelde aanpassingen. Op dit moment zijn dat de XL, S en Handyman uitvoeringen. Het geheel is opgebouwd uit een rvs frame met aluminium opbouw. De opbouw is voorzien van een duurzame coating. In tegenstelling tot kunststof, is het grote voordeel van deze bouwwijze, dat hiermee ‘production on demand’ mogelijk is, ongeacht het aantal; desnoods 1 exemplaar, of als het moet 1 deurtje.

Terug naar portfolio categorie

Gerelateerde producten

Framebouw

Zoals onze missie zegt: “ITEQ Industries staat voor toewijding en creativiteit in innovatief ontworpen monodelen en complete modules.” Daarom kunt u voor al uw lassamenstellingen en modulebouw bij (...)

Bekijk product
Framebouw

Zincor plaatwerk

Zincor is een galvanisch opgebrachte zinklaag op staal in een laagdikte van 5 tot 10 micron. Het oppervlak is glad en gesloten en is een goede basis voor het aanbrengen van een coating. Deze (...)

Bekijk product
Zincor plaatwerk

5-stack platform

Het 5-stack platform is voor de productie van zonne-energie productiemachines. Het platform is bedoeld voor POCl3-, BBr3- en anneal/oxidatieprocessen. De geavanceerde systeemconfiguratie verwerkt (...)

Bekijk product
5-stack platform

Installatiebehuizing

Deze installatiebehuizing is op allerlei manieren te gebruiken. Gebruikersvriendelijkheid, installatiegemak en een eigen look & feel kenmerken dit product. Door onder andere gebruik te maken (...)

Bekijk product
Installatiebehuizing