Zincor plaatwerk

Apparatenbouw

Delen
Zincor plaatwerk

Zincor is een galvanisch opgebrachte zinklaag op staal in een laagdikte van 5 tot 10 micron. Het oppervlak is glad en gesloten en is een goede basis voor het aanbrengen van een coating. Deze platen komen licht geolied vanuit de staalfabriek (om roestvorming te voorkomen).

Terug naar portfolio categorie

Gerelateerde producten

Werkwagen

ITEQ ontwierp deze fraaie werkwagen: ergonomisch, representatief en duurzaam. In samenwerking met ‘Lumen Ontwerpersnetwerk’ is het design vastgelegd. Het werd een multifunctionele werkwagen, ofwel (...)

Bekijk product
Werkwagen

Framebouw

Zoals onze missie zegt: “ITEQ Industries staat voor toewijding en creativiteit in innovatief ontworpen monodelen en complete modules.” Daarom kunt u voor al uw lassamenstellingen en modulebouw bij (...)

Bekijk product
Framebouw

5-stack platform

Het 5-stack platform is voor de productie van zonne-energie productiemachines. Het platform is bedoeld voor POCl3-, BBr3- en anneal/oxidatieprocessen. De geavanceerde systeemconfiguratie verwerkt (...)

Bekijk product
5-stack platform

Installatiebehuizing

Deze installatiebehuizing is op allerlei manieren te gebruiken. Gebruikersvriendelijkheid, installatiegemak en een eigen look & feel kenmerken dit product. Door onder andere gebruik te maken (...)

Bekijk product
Installatiebehuizing