Aluminium bewerking

Medische Industrie

Delen
Aluminium bewerking

Naast het bewerken van stalen en rvs materialen is ITEQ Industries ook gespecialiseerd in aluminium bewerking. Met onze lasrobot kunnen wij nauwkeurig en in een constante kwaliteit aluminium producten lassen. En dat is slechts één van de technieken voor hoge kwaliteit aluminium bewerking.

Aluminium laswerk

Bij ITEQ Industries maken we gebruik van verschillende lastechnieken. Zo hebben wij alles in huis voor MIG, TIG, punt- en stiftlassen. Hiermee verzorgen wij zeer nauwkeurige aluminium bewerking. Onze productielijn combineert allerlei processen, waardoor meervoudige bewerkingen allemaal in dezelfde productielijn kunnen worden uitgevoerd. Deze processen bestaan uit:

  • Ponsen
  • Lasersnijden
  • Het maken van vervormingen, doordrukkingen en kleine zettingen

En al deze processen zijn in één systeem geïntegreerd. De automatisering hiervan zorgt voor een betere doorstroom en hogere output. Alles gecombineerd leidt dit tot een proces voor aluminium bewerking dat weinig afhankelijk is van mensen.

Terug naar portfolio categorie

Gerelateerde producten

Droogkast voor endoscopen

De endoscoop droogkast is een droog- en bewaarkast voor flexibele medische endoscopen. Dankzij het gebruik van de speciale droogkast kunnen medewerkers in ziekenhuizen de endoscopen onmiddellijk (...)

Bekijk product
Droogkast voor endoscopen

Bucky-system

Een bucky-system is een onderdeel van medische röntgenapparatuur. Het is een systeem waarin een cassettelade en een strooistralenraster zijn gecombineerd. Er zijn horizontale en verticale bucky’s (...)

Bekijk product
Bucky-system

5-stack platform

Het 5-stack platform is voor de productie van zonne-energie productiemachines. Het platform is bedoeld voor POCl3-, BBr3- en anneal/oxidatieprocessen. De geavanceerde systeemconfiguratie verwerkt (...)

Bekijk product
5-stack platform

Installatiebehuizing

Deze installatiebehuizing is op allerlei manieren te gebruiken. Gebruikersvriendelijkheid, installatiegemak en een eigen look & feel kenmerken dit product. Door onder andere gebruik te maken (...)

Bekijk product
Installatiebehuizing