Bucky-system

Medische Industrie

Delen
Bucky-system

Een bucky-system is een onderdeel van medische röntgenapparatuur. Het is een systeem waarin een cassettelade en een strooistralenraster zijn gecombineerd. Er zijn horizontale en verticale bucky’s (tafelbucky en wandbucky) die meestal samen zijn geplaatst in een buckykamer.

Hoge vakbekwaamheid nodig

Deze complexe behuizing voor de medische industrie wordt in kleine series door ITEQ just-in-time geleverd. Het product bevat nauwkeurig toleranties die een hoge vakbekwaamheid van onze medewerkers vereisen tijdens het zetten en lassen. Verschillende speciale productietechnieken zoals plaatvervormingen, puntlassen, inpersen en stiftlassen zijn door ITEQ in de productieprocessen van dit product ingericht.

Terug naar portfolio categorie

Gerelateerde producten

Droogkast voor endoscopen

De endoscoop droogkast is een droog- en bewaarkast voor flexibele medische endoscopen. Dankzij het gebruik van de speciale droogkast kunnen medewerkers in ziekenhuizen de endoscopen onmiddellijk (...)

Bekijk product
Droogkast voor endoscopen

Aluminium bewerking

Naast het bewerken van stalen en rvs materialen is ITEQ Industries ook gespecialiseerd in aluminium bewerking. Met onze lasrobot kunnen wij nauwkeurig en in een constante kwaliteit aluminium (...)

Bekijk product
Aluminium bewerking

5-stack platform

Het 5-stack platform is voor de productie van zonne-energie productiemachines. Het platform is bedoeld voor POCl3-, BBr3- en anneal/oxidatieprocessen. De geavanceerde systeemconfiguratie verwerkt (...)

Bekijk product
5-stack platform

Installatiebehuizing

Deze installatiebehuizing is op allerlei manieren te gebruiken. Gebruikersvriendelijkheid, installatiegemak en een eigen look & feel kenmerken dit product. Door onder andere gebruik te maken (...)

Bekijk product
Installatiebehuizing