Laadstation

Mobiliteit

Delen
Laadstation

Het laadstation is het tankstation voor de elektrische auto. Er zijn veel verschillende manieren om de elektrische auto op te laden. Het kan bijvoorbeeld thuis in de eigen garage of op de oprit, bij een openbaar laadpunt op straat of bij een snellaadstation (meestal langs de snelweg). Het laden gaat met verschillende snelheden en stekkers.

Elektrisch vervoer

ITEQ heeft veel ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van verschillende soorten laadstations. Zoveel ervaring zelfs dat ITEQ gespecialiseerd is in de markt voor elektrisch vervoer. Daarbij helpt zij haar klanten in een vroeg stadium. Vanaf de engineering tot en met de levering van het prototype. Daarna wordt de serieproductie soepel opgestart zodat complete producten kunnen worden geleverd.

Terug naar portfolio categorie

Gerelateerde producten

Skidplate

De skidplate is een onderdeel voor motoren. Het onderdeel wordt volautomatisch geproduceerd. Uiteindelijk zorgt de montageafdeling ervoor dat het product op de gevraagde wijze verzendklaar verpakt (...)

Bekijk product
Skidplate

5-stack platform

Het 5-stack platform is voor de productie van zonne-energie productiemachines. Het platform is bedoeld voor POCl3-, BBr3- en anneal/oxidatieprocessen. De geavanceerde systeemconfiguratie verwerkt (...)

Bekijk product
5-stack platform

Installatiebehuizing

Deze installatiebehuizing is op allerlei manieren te gebruiken. Gebruikersvriendelijkheid, installatiegemak en een eigen look & feel kenmerken dit product. Door onder andere gebruik te maken (...)

Bekijk product
Installatiebehuizing

19 inch panelen

ITEQ ontwikkelt en produceert voor diverse klanten ruim assortiment aan 19 inch panelen. Hierbij kunt u denken aan 19″ frontpanelen en kabeldoorvoer voor het ordenen van connectoren, bekabeling en (...)

Bekijk product
19 inch panelen