Skidplate

Mobiliteit

Delen
Skidplate

De skidplate is een onderdeel voor motoren. Het onderdeel wordt volautomatisch geproduceerd. Uiteindelijk zorgt de montageafdeling ervoor dat het product op de gevraagde wijze verzendklaar verpakt wordt.

Met de nodige zorg worden de skidplates per stuk, inclusief handleiding en benodigde bevestigingsartikelen, in een doos op maat verpakt. Waarna deze de juiste barcode krijgt en wereldwijd gedistribueerd wordt door de klant. De 100% eindcontrole van dit product vindt volledig bij ons plaats.

Terug naar portfolio categorie

Gerelateerde producten

Laadstation

Het laadstation is het tankstation voor de elektrische auto. Er zijn veel verschillende manieren om de elektrische auto op te laden. Het kan bijvoorbeeld thuis in de eigen garage of op de oprit, (...)

Bekijk product
Laadstation

5-stack platform

Het 5-stack platform is voor de productie van zonne-energie productiemachines. Het platform is bedoeld voor POCl3-, BBr3- en anneal/oxidatieprocessen. De geavanceerde systeemconfiguratie verwerkt (...)

Bekijk product
5-stack platform

Installatiebehuizing

Deze installatiebehuizing is op allerlei manieren te gebruiken. Gebruikersvriendelijkheid, installatiegemak en een eigen look & feel kenmerken dit product. Door onder andere gebruik te maken (...)

Bekijk product
Installatiebehuizing

19 inch panelen

ITEQ ontwikkelt en produceert voor diverse klanten ruim assortiment aan 19 inch panelen. Hierbij kunt u denken aan 19″ frontpanelen en kabeldoorvoer voor het ordenen van connectoren, bekabeling en (...)

Bekijk product
19 inch panelen