Koper bewerking

Rail Industrie

Delen
Koper bewerking

Naast het bewerken van de meest gangbare materialen staal, rvs en aluminium, heeft ITEQ ook veel ervaring met de bewerking van koper en de productie van koperen producten.

Koper bewerking en nabewerking

Uit koperplaat of -strip worden de producten lasergesneden of geponst, waarna deze verder nabewerkt worden in onze ruim opgezette productiehal. De producten worden met zorg ontbraamd voor bijvoorbeeld een juiste geleiding van stroom.

Terug naar portfolio categorie

Gerelateerde producten

Kortsluitlans

Bij spoorwerkzaamheden plaatsen de spoorwerkers soms een zelfsignalerende kortsluitlans. Deze sluit de spoorstaven kort waardoor het blok bezet wordt gemeld en de toeleidende seinen de toegang (...)

Bekijk product
Kortsluitlans

Tractiekasten

ITEQ maakt aluminium tractiekasten voor rollend treinmaterieel. De eisen aan deze kasten zijn, zeker op lasgebied, erg hoog. De eerste exemplaren scoorden na een test direct 100%, zowel wat (...)

Bekijk product
Tractiekasten

5-stack platform

Het 5-stack platform is voor de productie van zonne-energie productiemachines. Het platform is bedoeld voor POCl3-, BBr3- en anneal/oxidatieprocessen. De geavanceerde systeemconfiguratie verwerkt (...)

Bekijk product
5-stack platform

Installatiebehuizing

Deze installatiebehuizing is op allerlei manieren te gebruiken. Gebruikersvriendelijkheid, installatiegemak en een eigen look & feel kenmerken dit product. Door onder andere gebruik te maken (...)

Bekijk product
Installatiebehuizing