Tractiekasten

Rail Industrie

Delen
Tractiekasten

ITEQ maakt aluminium tractiekasten voor rollend treinmaterieel. De eisen aan deze kasten zijn, zeker op lasgebied, erg hoog. De eerste exemplaren scoorden na een test direct 100%, zowel wat visuele als mechanische eigenschappen betreft. Naast de gewenste hoge kwaliteit van het mechanische product is het conserveren ook een belangrijk aspect.

Productie én engineering

Niet alleen de productie van deze kasten heeft bij ITEQ plaats gevonden. Ook hebben we samen met de klant vanaf het begin gewerkt naar een maakbaar product en productierijp tekeningenpakket. Deze laatste werkzaamheden zijn uitgevoerd door ITEQ Engineering.

Terug naar portfolio categorie

Gerelateerde producten

Kortsluitlans

Bij spoorwerkzaamheden plaatsen de spoorwerkers soms een zelfsignalerende kortsluitlans. Deze sluit de spoorstaven kort waardoor het blok bezet wordt gemeld en de toeleidende seinen de toegang (...)

Bekijk product
Kortsluitlans

Koper bewerking

Naast het bewerken van de meest gangbare materialen staal, rvs en aluminium, heeft ITEQ ook veel ervaring met de bewerking van koper en de productie van koperen producten. Koper bewerking en (...)

Bekijk product
Koper bewerking

5-stack platform

Het 5-stack platform is voor de productie van zonne-energie productiemachines. Het platform is bedoeld voor POCl3-, BBr3- en anneal/oxidatieprocessen. De geavanceerde systeemconfiguratie verwerkt (...)

Bekijk product
5-stack platform

Installatiebehuizing

Deze installatiebehuizing is op allerlei manieren te gebruiken. Gebruikersvriendelijkheid, installatiegemak en een eigen look & feel kenmerken dit product. Door onder andere gebruik te maken (...)

Bekijk product
Installatiebehuizing