Sausdispenser

Voedingsmiddelen Industrie

Delen
Sausdispenser

Een sausdispenser voor de warme satésauzen van Wijko. Makkelijk en hygiënisch. De WijkoMatic is gemaakt voor op of achter de counter. Bij het ontwerp is rekening gehouden met de soms schaarse beschikbare ruimte.

Ook door ITEQ Engineering

Het technisch ontwerp is door ITEQ Engineering gerealiseerd in nauwe samenwerking met de klant. In een re-design traject is een model ontwikkeld wat leidde tot de serieproductie van deze sausdispenser. Uniek hierbij is de combinatie van gietwerk en plaatwerk, wat door ITEQ in zijn geheel geproduceerd werd.

Terug naar portfolio categorie

Gerelateerde producten

Softijsmachine

Deze softijsautomaat is vooral bedoeld voor zelfbedieningslocaties. Het enige wat aan de klant nog overhandigd of verkocht wordt, is een bekertje of een hoorntje. De klant plaatst dan het bekertje (...)

Bekijk product
Softijsmachine

5-stack platform

Het 5-stack platform is voor de productie van zonne-energie productiemachines. Het platform is bedoeld voor POCl3-, BBr3- en anneal/oxidatieprocessen. De geavanceerde systeemconfiguratie verwerkt (...)

Bekijk product
5-stack platform

Installatiebehuizing

Deze installatiebehuizing is op allerlei manieren te gebruiken. Gebruikersvriendelijkheid, installatiegemak en een eigen look & feel kenmerken dit product. Door onder andere gebruik te maken (...)

Bekijk product
Installatiebehuizing

19 inch panelen

ITEQ ontwikkelt en produceert voor diverse klanten ruim assortiment aan 19 inch panelen. Hierbij kunt u denken aan 19″ frontpanelen en kabeldoorvoer voor het ordenen van connectoren, bekabeling en (...)

Bekijk product
19 inch panelen