Softijsmachine

Voedingsmiddelen Industrie

Delen
Softijsmachine

Deze softijsautomaat is vooral bedoeld voor zelfbedieningslocaties. Het enige wat aan de klant nog overhandigd of verkocht wordt, is een bekertje of een hoorntje. De klant plaatst dan het bekertje of hoorntje zelf in de machine, drukt op de knop en de machine tapt vervolgens een heerlijk vers softijsje.

Mooi design

ITEQ produceerde de complete set buitenbeplating die bestaat uit hoogwaardig RVS. De set bestaat uit verschillende onderdelen waaronder conisch gewalste beplating die strak gelast werd en voorzien van een glasparelstraal finish.

Terug naar portfolio categorie

Gerelateerde producten

Sausdispenser

Een sausdispenser voor de warme satésauzen van Wijko. Makkelijk en hygiënisch. De WijkoMatic is gemaakt voor op of achter de counter. Bij het ontwerp is rekening gehouden met de soms schaarse (...)

Bekijk product
Sausdispenser

5-stack platform

Het 5-stack platform is voor de productie van zonne-energie productiemachines. Het platform is bedoeld voor POCl3-, BBr3- en anneal/oxidatieprocessen. De geavanceerde systeemconfiguratie verwerkt (...)

Bekijk product
5-stack platform

Installatiebehuizing

Deze installatiebehuizing is op allerlei manieren te gebruiken. Gebruikersvriendelijkheid, installatiegemak en een eigen look & feel kenmerken dit product. Door onder andere gebruik te maken (...)

Bekijk product
Installatiebehuizing

19 inch panelen

ITEQ ontwikkelt en produceert voor diverse klanten ruim assortiment aan 19 inch panelen. Hierbij kunt u denken aan 19″ frontpanelen en kabeldoorvoer voor het ordenen van connectoren, bekabeling en (...)

Bekijk product
19 inch panelen