Assemblage

Delen
Assemblage

Aansluitend op engineering, productie en oppervlaktebehandelingen verzorgt ITEQ Industries de assemblage en eindmontage. Dit vindt plaats in twee speciaal daarvoor ingerichte montageruimtes, separaat van de productie. ITEQ Industries biedt haar klanten daarmee sleutelklare oplossingen, van concept tot eindproduct.

Alle stappen in één hand

Met 2 aparte montagehallen biedt ITEQ een breed scala aan mogelijkheden. Zo wordt er in de ruim opgezette montagehal bijvoorbeeld verschillende plaatwerk delen geassembleerd, de mechanische montage verzorgd van onder andere frames en cabinetten tot en met het inbouwen van de mechatronica in modules en (besturings)kasten.

In de andere montagehal wordt de fijnere montage verzorgd voor het bijvoorbeeld per stuk verpakken van producten in de halfgeleider industrie. En het verzendklaar leveren van producten in doos, voorzien van label en barcode, welke vervolgens wereldwijd gedistribueerd worden. Zo kan ITEQ u bieden wat u zoekt. Met onze ervaring kunt u ervan uitgaan dat uw wensen leiden tot een goed product.

Terug naar diensten